fbpx

“Mari Saya Tunjukkan SISTEM Yang Boleh Bantu Anda Jana Pendapatan Secara Pasif!”

Hai perkenalkan, nama saya Rahman Basri.

Untuk pengetahuan anda, saya dah jalankan bisnes online sejak 2009 lagi.

Mula-mula meniaga dulu, saya cuma menjual melalui Forum online dengan menyewa iklan banner & post thread berbayar..

Masa tu Facebook masih belum famous lagi di Malaysia. Social media yang ada masa tu hanyalah Friendster & MySpace.

Memang tak dinafikan ketika itu nak hasilkan 1 unit jualan produk agak sukar. Lebih-lebih lagi jika anda adalah orang baru (newbie) yang ramai tak kenal dan tak percaya lagi.

Pernah beberapa kali iklan saya di ‘reject’ oleh admin forum kerana buat tanpa ikut etika yang betul. Kadangkala perkara tersebut mematikan semangat nak buat duit melalui internet.

Kemudian saya cuba pula menjual produk international melalui Youtube & Forum di luar negara.

Namun selepas beberapa bulan mencuba, masih belum mendatangkan sebarang hasil. Saya dapati mungkin ia bukan passion saya.

Lagi satu.. bila menjual produk di market international, kita kenalah tahu menulis dalam bahasa inggeris.

Saya ni jenis tak mahir nak menulis copywriting dalam bahasa inggeris.

Kalau nak upah freelancer untuk hasilkan copywriting dalam BI, kos nya agak mahal, untung belum pasti lagi!

Sampai satu tahap, saya terpaksa beli dan beli lagi panduan-panduan cara buat duit di internet yang lebih mudah.

Cuma satu je, bila dah banyak sangat panduan yang dibeli, saya jadi blur nak mulakan yang mana satu dulu.

Semua ilmu yang saya peroleh daripada setiap panduan tu memang berguna, tapi saya stuck nak start dari mana.

Setelah hampir setahun berlalu..

Dan selepas cuba pelbagai kaedah untuk cari cara nak buat duit di internet dengan cara yang lebih murah.

Akhirnya saya temui formula & cara bagaimana nak menjual dengan lebih praktikal. Tanpa perlu hasilkan produk sendiri.

Semuanya anda boleh lakukan sendiri dari rumah saja. Memang mudah dan jimat!

Duduk dirumah, buka laptop.. tak perlu jumpa orang..

Lebih bebas tanpa kongkongan, nanti saya kongsikan..

Beberapa orang kenalan saya pun, bila saya tunjuk bagaimana untuk duplicate ‘SISTEM’ yang saya gunakan..

Ada yang berjaya hasilkan RM4000 dalam tempoh 2 minggu, ada yang buat lebih RM7k tanpa sebarang kos.. Bahkan ada yang dah buat lebih RM100,000 tanpa perlu jual produk sendiri!

Dalam tempoh 2 bulan sahaja berjaya berjaya hit jualan sehingga RM121,175.00 tanpa perlu menjual produk sendiri!

Mahmud Roslan

Walaupun tanpa perlu menjual produk sendiri, tetap berjaya hasilkan jualan cecah RM7489.00 secara online!

Pn. Salena